Halaman

Rabu, 25 Ogos 2010

Kisah aku lah..


Hye,hye,hye..Jumpa lagi kita di sini yer. Hahaha. macam biasa aku suka ketawa.Hurm,Sekarang aku nak tunjuk satu picture lama.Kira korang bertuah tahap janggut la dapat tengok picture ni.Bukan senang aku nak papar kat sini.cewah..Agak-agak korang apa korang akan kata setelah melihat eah? Hahaha.. Aku nya gaya tu kan.Macam gay! Shit!.. Entah macam mana boleh macam tu pulak.Kelakuan ini dengan secara tidak sengaja k.

"Ensem kan,aku tahu korang nak kata tu."

Yang kedua aku nak tunjuk dengan korang semua.Aku dan member aku Sipulan namanya.Haha,Tak ada lah.nama dia di rahsiakan la demi menjaga kehormatan dia.check it out..

"Member aku macam militan kan,aku pula macam Rembo,jihad"

Yang ketiga,yang ini ada pelik sikit lah.Limited punya gambar.Tapi korang tak boleh copy picture ni.Ada royalty.Di bawah akta gambar hak cipta terpelihara edisi limited.Korang boleh di jatuhkan hukuman mengikut akta berikut.Percaya korang memang bungek!

"Macam tenuk angkasa tak aku.?"


Yang terakhir,Yang ni ada macam lawak sikit lah.aku tengok sendiri pon nak tergelak.Apa pasal la aku macam ini.Macam tak mengaku lak tu aku.Buat jatuh publisiti jek.Hahaha.. Korang lihat ar,aku da macam apa dah.member aku nya buntut baik kan.Apa macam mau.? =)


"Oups'masuk lalat pulak."
SEKIAN

Tiada ulasan:

Catat Ulasan