Halaman

Ahad, 20 Februari 2011

Kelakuan tidak bermoral..

video

Sila jangan tiru kelakuan yang tidak bermoral ini..

Hahaha.. Ok,gelak mesti di dahulukan.. Ehem..ehem.. Video ini di rakam sewaktu kitaorang perjalanan pulang dari Festival Layang-layang di Pasir Gudang Johor..Oleh kerana kat sekolah dulu kitaorang tak ada belajar subjek Pendidikan Moral cuma belajar Pendidikan Islam sahaja.Jadi ilmu moral dalam diri tu kurang.Maka dengan itu berlaku la kejadian yang tak bermoral seperti yang korang semua tengok di atas..Tentu korang tak pahamkan? Hahaha..Jadi dengan tujuan aku menaip ini adalah untuk melengkapkan lagi jalan cerita yang korang tak paham tu.Ceritanya begini Sewaktu pulang kitaorang ternampak la sekumpulan gadis-gadis belasan tahun berjalan untuk berjalan pulang kot.Ketika itu kitaorang dalam kereta.So kat situ aku memberi idea jahatku.. "Weh jom kita terperanjatkan budak-budak tu." .. "Kejap-kejap..Tunggu dia dekat kat sebelah..Keluarkan la camera kau,rakam..Tunggu traffic light hijau kita jerit..Pastu diorang tak cam.." member aku menjawab.. Selepas itu aku keluarkan camera dan setelah itu aku bersiap sedia untuk merakam aksi kejutan itu.. So jadi la video seperti di atas.. Satu..dua...tigaaa.... "ENTAH LAH..!!" Dengan nada yang kuat dan lantang! mahukan tak ada sesiapa yang terkejut dengan tiba-tiba.. Cuba korang buat,tengok apa kesannya..ok sambung balik. Sewaktu tu lampu hijau,kitaorang suka dapat kenakan orang..Tapi tu lah kebesaran tuhan..Bila turn kitaorang nak sampai kt line berhenti di hadapan lampu merah menyala pulak... Hadoi.. Tu yang keluar perkataan.. "Mati kita wan..mati kita wan.." Hahaha.. Sebab apa,nak tahu.Nama Wan member aku yang drive tu..Jadi masa mula plan tu kena tunggu lampu hijau,bila bergerak kitaorang nak jerit perkataan "ENTAH LAH!" dengan kuat kat budak-budak tu..Bila lepas ingatkan nanti budak-budak tu tak cam la kononnya..Kejap lagi tak lepas traffic light dah merah..Hadoi..Mati lah..Hahaha.. Begang beb..Budak perempuan tu lalu kitaorang buat tak tahu je..Tak toleh langsung kat budak tu.. Hahaha..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan